Slaapkamer voorbeelden

Veel mensen vinden het interieur van hun slaapkamer erg belangrijk, maar ze weten niet hoe ze hun slaapkamer moeten inrichten en hebben daarom behoefte aan slaapkamer voorbeelden! Bij deze heb ik een aantal voorbeelden van slaapkamers verzameld: moderne en klassieke slaapkamers.

Omdat de slaapkamer de ruimte is waar je je dag begint én eindigt, vind ik het persoonlijk bijzonder belangrijk dat je je prettig voelt in deze ruimte. Of je nu van een donkere of van een lichte slaapkamer houdt, en felle speelse kleurtjes of juist liever strak, dat maakt niet uit. Feit blijft dat als je met een lach wakker wordt, je je dag een stuk leuker begint 🙂

Ik hoop dat ik je met deze slaapkamer voorbeelden weet te inspireren. Er is al een woonkamer voorbeelden ebook, als er minimaal 10 reacties onder dit artikel komen met de wens om ook een Slaapkamer eBook te maken, dan beloof ik dat ik daarmee aan de slag zal gaan! Zal wel weer flink speuren worden om 100 slaapkamer voorbeelden te vinden, maar dat is niet erg.

In deze post lees je meer slaapkamer ideeen.

Slaapkamer voorbeelden – modern

Hieronder een aantal voorbeelden van moderne slaapkamer inrichtingen.

Slaapkamer voorbeelden
Slaapkamer inrichten – bruine tinten
Slaapkamer inrichten - Zwart en strak
Slaapkamer inrichten – Zwart en strak
Slaapkamer voorbeelden en inrichten - ruimtelijk en licht
Slaapkamer inrichten – ruimtelijk en licht

Slaapkamer voorbeeld – klassiek

Hieronder een aantal slaapkamer voorbeelden van klassiekere slaapkamer inrichtingen.


Slaapkamer inrichten - klassiek en donkere meubels
Slaapkamer inrichten – klassiek en donkere meubels
Slaapkamer inrichten - strak en klassiek
Slaapkamer inrichten – strak en klassiek
Heb je zelf nog leuke slaapkamer voorbeelden, stuur ze in!
Lees ook welke kleuren van slaapkamers leuk zijn en welke kleur, wat uitstraalt?

En vergeet niet te reageren als je voor bent om mij een slaapkamer voorbeelden eBook te laten maken!

Meer foto’s van slaapkamers

Ik heb ook nog een andere post geschreven over slaapkamer voorbeelden. Daarin heb je een flinke lijst met foto’s die ik heb geselecteerd van echt bijzondere slaapkamers.

Ik moet zeggen dat ik er wel een beetje hebberig van word, zoveel mooie slaapkamers, bedden, decoratie en meubelstukken op die foto’s!

24 thoughts on “Slaapkamer voorbeelden”

 1. Heerlijk om bij het ontwaken weer nieuwe ideetjes over inrichten aan te treffen. Omdat wij momenteel bezig zijn met het herinrichten van oms gehele appartement, zijn alle tips echt welkom
  Bedankt
  Lydia

 2. Laat maar komen, dat slaapkamer eBook!
  Kan je er ook enkele landelijke exemplaren tussen plaatsen?
  Bedankt voor de handige tips.
  Groetjes

 3. Jeetje, wat een grote slaapkamers zeg! Als alleenstaande 69plusser heb ik een 2kamerflatje: 1 slaapkamer, huiskamer, keuken en natuurlijk een grote badkamer. Mijn slaapkamer is ongeveer 3x4m Toch zag ik kans om er visueel een grote kamer van te maken: alle muren wit en een poosje geleden heb ik zelf de bij Ikea paars gordijnen van 3m lang vermaakt. Brr, wat een klus, want alle oude rails moesten er af, gaatjes dicht gemaakt en het hout geverfd. Ik heb geen linnenkasten in de slaapkamer. Wel staat er een 2persoonsbed en een ingeklapt 1persoonsbed met blauw overtrek. Af en toe zit ik er wel eens te lezen. Linnengoed, badkamertextiel is in de badkamer, kleding heb ik keurig in plastici bakken in de inpandige berging.

 4. ik merk als ik naar de foto’s kijk dat ik niet een bepaalde stijl mooi vind maar wel altijd nijg naar alles waar bruin tinten in verwerkt zijn. daarom vind ik het redelijk moeilijk om decoratie te zoeken voor ons appartement. alle meubels zijn er en de schilderijen ook, het zijn eerder de prulletjes voor op de kasten etc die ik echt moeilijk vind om te kiezen. iemand tips

  ps: de site is demax!!!

 5. Ik ben het met Gerard eens. De slaapkamers zijn ontzettend groot. Kunnen er geen slaapkamer voorbeelden komen van slaapkamers zoals die van Gerard want dat heb ik ook. Ik zou er erg blij van worden want het is een moeilijke klus om daar iets gezelligs van te maken.

 6. Hallo,
  Ik ben heel erg geïnteresseerd in het bed dat op de eerste twee afbeeldingen staat, echter kan ik niet achterhalen wie de leverancier is daarvan. Heeft iemand een idee?
  Met vriendelijke groet,
  Donja

 7. Het zou leuk zijn, maar dan wel met kleine slaapkamer, deze getoonde slaapkamer zijn bijna net zo groot als mijn hele huis, ik kan net om mijn bed heen lopen, thats it.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *