Deze joseph joseph snijplankenset heb ik inmiddels een jaar. Ik blijf er met erg veel plezier gebruik van maken. Soms eet ik er een broodje van, terwijl mijn vriendin eigenlijk liever heeft dat ik een van onze wedgewood borden pak 😉

Wat ik prettig vind aan de plankjes, is dat je ze zo eenvoudig uit de houder haalt. Of er natuurlijk weer in opbergt nadat ze schoon uit de vaatwasser komen. Dat gaat erg soepel, terwijl mijn angst vooraf was dat de plankjes soms klem zouden gaan zitten. Wat dat betreft is Joseph Joseph een prima merk, het voelt allemaal stevig en solide aan.

De kleuren blijven me erg aanspreken, al gebruik ik ze niet per kleur voor een specifiek iets. Wat me trouwens heeft verbaasd van de joseph joseph snijplankenset is dat het eigenlijk niet uitmaakt wat je erop snijdt, de kleuren blijven mooi, zelfs het witte snijplankje.

joseph joseph snijplankenset

 

Verschillende type snijplankensets

Op deze joseph joseph snijplankenset zijn ook nog wat varianten gemaakt. Je hebt ze in verschillende maten bijvoorbeeld, en er is ook een versie waar mesjes bijzitten. Die vond ik er persoonlijk niet zo heel stevig uitzien, dus ik heb zelf gekozen voor de plain, medium size snijplankenset. Er bestaan ook aluminium sets, die zijn wel een stuk prijziger. Volgens mij bood Joseph Joseph ze destijds nog niet aan

Ik vind hem nog steeds erg mooi staan in de keuken.

Joseph Joseph snijplankenset online kopen

Er zijn aardig wat webshops die de joseph joseph snijplankenset verkopen. Soms zie ik op Groupon een actie voorbij komen.