Ga je binnenkort naar verhuizen naar een nieuwe stad, bijvoorbeeld Delft? Dan heb je geluk, want dit is een ontzettend gezellige stad die je veel te bieden heeft. Het inrichten van jouw woning is natuurlijk het eerste waar je aan denkt, en daarvoor hebben we vast een aantal tips op een rijtje gezet. Deze tips zijn gebaseerd op huizen in een oude stijl, want die vind je natuurlijk ontzettend veel in Delft. En ondanks dat een huis met veel oude elementen van zichzelf al veel sfeer heeft kun je nog genoeg doen om het nóg gezelliger te maken. Hoe je dat doet? Dat lees je hier!

Kies voor een palet van warme kleuren

Waar jaren geleden koude tinten zoals lichtblauw en grijs nog de boventoon voerden zijn nu juist de warme tinten erg in trek. In de woonbladen zie je ontzettend veel terracotta, warm roze en okergeel, en het liefst allemaal met elkaar gecombineerd. Zelfs bruin heeft een heuse comeback gemaakt, terwijl de meeste mensen daar jarenlang een heel aan hadden. Met andere woorden: hoe warmer hoe beter! Voor de basis kies je bijvoorbeeld een effen kleur om op de langste wand aan te brengen. Vervolgens kies je een bankstel en eetkamerstoelen in een meer basic kleur die daar goed bij passen, en als laatste ga je los met accessoires. Wat accessoires betreft kies je het beste voor natuurlijke materialen, zoals rotan en hout. Deze passen goed bij bovengenoemd warme kleurenpalet, en leveren een gebalanceerd resultaat op.

En dan: verhuizen naar Delft!

Is jouw woning helemaal klaar? Dan is het tijd om te verhuizen naar jouw nieuwe woonplek! Natuurlijk heb je eventuele nieuwe meubels reeds op je nieuwe adres laten bezorgen, maar er zal vast ook genoeg zijn dat je nog moet oververhuizen. Kies in dat geval voor de professionele hulp van Holland Movers. Dit erkende verhuisbedrijf in Delft is namelijk zeer ervaren in de regio, en biedt je ook nog eens zeer scherpe tarieven ten opzichte van hun concurrenten. Bovendien kun je met de hulp van dit verhuisbedrijf in Delft ook vanuit het buitenland verhuizen. Ze bieden namelijk ook internationale verhuizingen aan, handig voor de expats die naar ons mooie landje komen! Maar waar je ook vandaan verhuist en waar je ook naartoe gaat, Holland Movers is sowieso een slimme keuze. Niet alleen dankzij de fijne tarieven, maar ook dankzij de topservice en persoonlijke aandacht die je krijgt.

De woning persoonlijk maken

Vrijwel iedereen die net verhuisd is merkt dat de nieuwe woning niet meteen goed voelt. Ook al heb je wellicht leuke housewarming cadeaus gekregen, het is heel begrijpelijk, want je bent ineens in een nieuwe omgeving, en het voelt nog niet als thuis. Hang daarom zo snel mogelijk je favoriete kunstwerken en foto’s aan de muur, en stal je mooiste servies, vaasjes en prullaria uit. Als eenmaal je eigen sierkussens weer op de bank liggen en lampen hangen begint het langzamerhand als een fijne plek te voelen, maar houd er rekening mee dat het even kan duren voordat het net zo als thuis voelt als je vorige woning.