Soms is het niet zo moeilijk om een hele gezellige twist te geven aan je interieur of in dit geval, je tuin. Ik kwam deze buitenkaarsen tegen en die moesten mee 🙂

Sowieso zijn kaarsen eigenlijk altijd een aanvulling op je interieur, of in dit geval je tuin. Je kunt er nooit genoeg van hebben, het kost relatief weinig geld en het komt de sfeer zeer ten goede!

Buitenkaarsen voor in de tuin

Ze zien er lekker robuust uit, kunnen tegen een spatje regen en het is slim dat ze niet al te hoog zijn. Daardoor vallen ze niet van het tafeltje af bij het eerste zuchtje wind!

Ik vond ze bij http://kaarsengeur.nl

Kaarsen maken de avonden in de tuin een stuk sfeervoller. Maar veel kaarsen kun je niet fijn buiten laten staan omdat ze eigenlijk niet goed tegen regen kunnen, snel omwaaien en een klein lontje hebben waardoor ze ook nog eens te snel uitgaan.

Hieronder nog een foto van hoe ze het doen in het donker. Ik ben fan!

De vlam van deze buitenkaars is vrij groot door de dikke lont, en geeft best wat licht

Deze specifieke set heet Rainbow en je koopt deze buitenkaarsen per 2 stuks in de kleur die je zelf wilt.

buitenkaars-rainbow

De dikke lont geeft zoals je op de foto’s ziet, een stevige vlam. Fijn daar aan is dat het kaarsje daardoor niet bij een klein windje gelijk uit gaat.

Kleuren herhalen

Het toffe van deze kleuren, is dat als je een kleur al elders hebt toegepast in je tuin, je dat kunt matchen met zo’n kaars. Het hoeft niet exact dezelfde tint te zijn overigens. Je ziet het op mijn foto al een klein beetje; het groen van het gras van het koeienschilderij komt terug in de groene kaars.

Kleuren (of materialen, texturen) laten terugkomen is een van de simpelste maar meest effectieve manieren om een samenhang te creeeren in het interieur.

Laat die warme zomeravonden maar komen!

Wil je liever kaarsen die je niet aan hoeft te steken, maar wel mooi branden? Bekijk dan hier beste led kaarsen.