Je interieur een sfeervolle en creatieve touch geven met verlichting? Dankzij de eindeloze mogelijkheden zijn led strips dé trend voor trendy verlichting in huis. Want dat je met led strips meer kunt dan je huis in kerstsferen brengen is wel duidelijk.

In dit artikel inspiratie voor led strips binnen je interieur.

Breng sfeer in de woonkamer

Als er één kamer in huis sfeervol zou moeten zijn dan is het wel de woonkamer. Wanneer je hier met led strips aan de slag gaat, kun je het beste kiezen voor strips met warm wit licht.

Hang eens een ledstrip langs de rand van je plafond (liefst aan de kant van de zithoek) en bekijk wat die verlichting doet met de sfeer in je woonkamer.

Toch nog teveel licht? Met een dimmer aan de led strip regel je zelf exact hoe fel de lampjes schijnen en creëer je op ieder moment de sfeer die jij wil.

ledstrips keuken
Ledstrips geven je keuken nét dat beetje extra…

Led strips onder de keukenkastjes

Verlichting in de keuken is voor veel mensen een lastig punt. Je wilt sfeervolle verlichting, maar tijdens het koken wil je ook kunnen zien wat je doet. Het moet dus praktisch en gezellig zijn.

Met slechts een paar haakjes of krammetjes kun je led strips onder je keukenkastjes monteren. De strip is dan niet te zien, maar de lampjes schijnen wel veel extra licht op het aanrecht. Heel sfeervol!

ledstrips overloop

Romantische verlichting in de slaapkamer

Voor ‘gewoon’ licht in de slaapkamer heb je natuurlijk een plafondlamp. Voor de meer romantische momenten kun je gebruik maken van ledstrips. Kies een kleur verlichting die voor jou de meest warme en romantische sfeer uitstraalt en plaats de ledstrips in de slaapkamer. Dat kan in de plafondrand, maar ook achter het hoofdbord van je bed, onder de bedrand of net achter de rand van een kledingkast of nachtkastje.

Een gezellig toilet

Je had er vast nog niet aan gedacht, maar led strips in het toilet zijn een ding! Juist in die ruimte kun je je creatief uitleven met ledverlichting. Een beetje over de top mag best.

Plaats de strips aan de muur of het plafond en kies naast witte verlichting ook eens voor vrolijk gekleurde lampjes voor een speels effect. Gasten zullen tijdens een bezoek aan het toilet zeker verrast worden!

TIP: Koppel de Led Strips van Ledlampendirect.nl aan de lichtschakelaar zodat de verlichting tegelijk aan en uit gaat met de plafondlamp.

Led strips in de tuin

Sfeervolle buitenverlichting komt het hele jaar door van pas: Tijdens donkere winteravonden, de gezellige feestdagen en de zwoele zomeravonden bijvoorbeeld. Bevestig led strips aan de overkapping in de tuin of aan de vloer van je veranda voor een sfeervol effect.

Daar kun je nog heel wat avondjes van genieten!