Nu het zonnetje zich al een paar keer van zijn goede kant heeft laten zien, krijgen we steeds meer zin om weer eens lekker in de tuin bezig te gaan. En na hard werken moet er natuurlijk ook gerelaxt worden.

Lounge, lounge, lounge, wat wil je nog meer?

Oke, laten we eerlijk zijn, je zou denken dat er niets lekkerder is dan na een drukke dag lekker op een bank te ploffen en met de voetjes omhoog. Maar na een drukke dag lekker op een bank ploffen en met de voetjes omhoog in het zonnetje is natuurlijk nog lekkerder! En laat nou net daarvoor de loungesets uitgevonden zijn.

Loungesets heb je in verschillende soorten en maten. Van groot tot klein, van landelijk tot modern en van rond tot rechthoekig en ga zo nog maar even door. Geen idee wat bij jou past? Kijk eens naar jouw interieur! Laat het interieur overlopen in je tuin, waardoor je ervoor zorgt dat jouw huis en tuin 1 geheel worden en creeer je eigen droomtuin.

Aan taaaaaaafelllllll!!

Voordat er gerelaxt mag worden moet er eerst gegeten worden. En ook dat is altijd lekkerder in het zonnetje. Een goede tuinset is dan ook echt wel een must-have in je tuin. Tuinsets zijn in verschillen soorten en maten te verkrijgen. Let wel op met het uitzoeken van een tuinset dat het eventueel bestendig is tegen alle soorten seizoenen met het daarbij behorende weer. Want ook al heeft het zonnetje zich al een paar keer laten zien, we leven toch in Nederland.

Als je het liever elke avond binnen in de schuur wilt zetten, zorg er dan voor dat het goed op stapelbaar is zodat het minder ruimte inneemt.

Om jaloers op te worden

Sommige mensen hebben het geluk met een enorme tuin waardoor zij zowel een loungeset als een tuinset neer kunnen zetten. Ja mensen, het gras is altijd groener aan de overkant!

Als je dan van dat geluk mag spreken zorg dan dat zowel de loungeset als de tuinset in dezelfde stijl is, zodat je 1 geheel creëert. Want 1 geheel geeft rust en dat is nou net wat je wilt na een drukke dag.

En oh ja! Een grotere tuin betekend ook meer onderhoud, meer onkruid en dus meer werk. Dus het gras is niet altijd groener aan de overkant!