Waar moet je de prullenbak laten? Laten we eerlijk zijn, meestal zijn prullenbakken niet het mooiste onderdeel van je interieur. Ik heb ook van alles geprobeerd om mijn prullenbakken een ‘onopvallend’ plekje in huis te geven. Zo heb ik de prullenbak al eens in de keukenkast verborgen.

Toch is dat niet altijd de oplossing omdat het niet kan in verband met ruimtegebrek. Persoonlijk vind ik het ook irritant om steeds een kastje open te trekken, en daarbij moet mijn visite zoeken naar de prullenbak als ze iets willen weggooien.

Steeds meer producenten van huishoudelijke artikelen, maken afvalbakken en prullenbakken die het interieur complementeren.

Prullenbak Stijlen

De stijlen, soorten en kleurkeuzes zijn haast eindeloos, waardoor bij elk interieur wel een stijlvolle en hygiënische prullenbak te vinden is. Zo was ik laatst op zoek naar een nieuwe prullenbak die ik kwijt kon in mijn studeerkamer. Nu kwam ik op de site van Brabantia, zij hebben prullenbakken in allerlei soorten en maten, maar ik vond vooral de retro collectie een goede, die echt een toevoeging kan zijn op de rest van mijn inrichting in plaats van in de weg te staan.

Nu zijn er veel verschillende Brabantia verkooppunten online, maar Brabantia verkoopt deze ook gewoon zelf. Naast natuurlijk alle andere soorten en maten prullenbakken en afvalemmers die ze verkopen. Waardoor er eigenlijk wel iets te vinden is dat bij elk interieur past.

Prullenbakken online bestellen

Ik had mijn bestelling snel geplaatst en de levering was zoals je mag verwachten; snel en makkelijk. De nieuwe prullenbak heeft inmiddels een mooi plekje gekregen. Daarnaast geeft dit robuuste exemplaar, mij niet het idee snel kapot te gaan. Het is echt een duurzaam ding dat makkelijk hygiënisch en schoon te houden is. Ook heb ik eindelijk eens een prullenbak gevonden die gezien mag worden.

De nieuwe prullenbak valt dus in de smaak, mocht je zelf op zoek zijn, dan zou ik je absoluut kunnen aanraden om eens in hun assortiment te kijken. Ze passen niet alleen goed in je interieur, maar zijn ook nog eens makkelijk en hygiënisch in gebruik.  Ik heb nog geen vieze handen gekregen bij het verwisselen van de zakken 😉