Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een digitale camera, met als gevolg dat menig computer volstaat met leuke digitale foto’s. Maar wat ga je vervolgens doen met die foto’s? Laat je ze staan tot je computer een keer crashed? Ik heb tegenwoordig een backup op mijn Google Drive staan, kost wat per maand maar zo raak ik ze in elk geval niet kwijt. Maar nog leuker vind ik het om zo nu en dan gave foto’s af te laten drukken.

Foto’s op Canvas bedrukken

Onlangs heb ik bij Webprint een aantal foto’s in fotolijsten besteld. Een aantal van die foto’s komen in leuke Barok-stijl lijstjes te hangen bij onze entree in de woning. Waar ik ook erg blij mee ben, is de fotolijst waarin 4 foto’s netjes op maat in verwerkt zijn. Compleet met passepartout en al. Uiteraard heeft Webprint meer leuke producten waarmee je je woning kunt inrichten. Om meer sfeer in huis te creëren kun je bijvoorbeeld een foto op canvas laten bedrukken.

Mocht je nog geen vast adresje hebben om je fotoproducten online te bestellen, dan kan ik je zeker aanraden om Webprint.nl eens te proberen. Prima geprijsd, goede kwaliteit en snelle levering. Wat wil je nog meer!