Wanneer je huis bijna helemaal is ingericht is het tijd voor de laatste accessoires. Dit is hét moment om van je huis een thuis te maken. Met persoonlijke spulletjes en unieke items geef je jouw interieur een personal touch en laat je zien wie je bent en waar je voor staat.

Nog op zoek naar iets leuks? We helpen je graag op weg met een paar tips:

Souvenirs van mooie reizen

Reis je graag en heb je al veel bijzondere plaatsen bezocht? Dan heb je vast ook heel speciale souvenirs in huis. Kleine spulletjes die je in gedachten weer even terug brengen naar die prachtige reis.

Dit soort souvenirs doen het goed in je interieur. Ze geven je een fijn gevoel, zijn uniek en komen met mooie verhalen om samen over na te praten.

souvenir accessoires

Foto’s aan de muur

Er is maar weinig persoonlijker dan foto’s in je interieur. Foto’s van familie, van vrienden, van bijzondere plaatsen die je hebt bezocht of foto’s van momenten die je nooit meer zal vergeten.

Door dit soort afbeeldingen terug te laten komen in je interieur geef je een kijkje in jouw leven en kun je dagelijks genieten van de mooie dingen die je hebt meegemaakt.

foto aan de muur

One of a kind accessoires

Ook heel uniek in je interieur zijn one of a kind, zelfgemaakte accessoires. Ga creatief aan de slag op canvas, met stof, met hout of ander materiaal dat past bij jouw interieur en laat je fantasie de vrije loop. Hierbij kun je kleuren en een stijl kiezen die perfect past bij jouw interieur en daarmee iets heel persoonlijks maken.

Accessoires laten bedrukken

Er zijn tal van accessoires voor in huis die je kunt laten bedrukken.

Op zoek naar iets bijzonders? Wat dacht je van en tegeltje? Bij Tegeltjes.com kun je een tegeltje laten bedrukken met een spreekwoord, een leuke quote en zelfs met een foto.

Ga je een tegeltje maken, kies bijvoorbeeld voor een tegeltje in Delfts blauwe stijl of ga voor een moderne variant. En kun je niet kiezen wat je er op zal zetten? Laat dan een serie van bij elkaar passende tegeltjes drukken om naast elkaar te hangen. Dat wordt een leuke blikvanger voor in de keuken of bij het toilet!

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een tegeltjeswijsheid!

TIP: De unieke tegeltjes zijn ook een aanrader als kado voor een housewarming!