Van de eerste voorjaarsdag tot ver in de nazomer wil je het liefst lekker buiten kunnen genieten van je tuin. Wat daar voor nodig is, is voor iedereen anders. Een opgeruimde tuin en het nodige groen is een goed begin. Een grote eettafel voor zomerse maaltijden op het terras is vaak ook een must. Maar welk plekje van de tuin zou jij uitkiezen om eens lekker te ontspannen. Waar kom je écht tot rust? We geven je graag wat tips om ultiem te relaxen in de tuin.

Relaxen in de tuin

Kies jouw favoriete plek om tot rust te komen

Wat is jouw lievelingsplek in de tuin? Misschien zit je het liefst in de zon met overzicht over de tuin. Of je houdt juist meer van schaduw en een beschutte plek. Welke planten wil je graag om je  heen? Allemaal dingen die mee spelen bij het kiezen van de perfecte relax plek in de tuin.

De ideale stoel om te relaxen in de tuin

Een ‘gewone tuinstoel’ is fijn, maar het kan natuurlijk beter. Wat dacht je van een heerlijke loungestoel? Voor de hele luie momenten is een ligstoel zeker ook een aanrader. En wist je dat er ook schommelstoelen en draaistoelen zijn om op te relaxen in de tuin? Bij tuinmeubelen.nl kijk je je ogen uit wanneer je op zoek gaat naar jouw ideale stoel voor in de tuin: Heel veel soorten tuinmeubelen, in tal van stijlen en materialen. Kies een tuinmeubel dat bij je past en waar je gegarandeerd van tot rust komt.

Relaxen in de tuin

Het oog wil ook wat

Plek gekozen? Check! Stoel of bank neergezet? Check! Dan moet je plekje natuurlijk wel nog leuk aangekleed worden. Zie het als een stukje verlenging van je zithoek binnen. Met de juiste kussens, een bijzettafeltje en accessoires is je tuin in een handomdraai veranderd in de ultieme plek om te relaxen.  Voor extra comfort en plezier kun je nog denken aan een grote parasol, een terrasverwarmer (om nóg langer van je tuin te kunnen genieten), verlichting of een tuinhaard. Leef je uit!

Relaxen in de tuin

Grijp je moment

Als alles klaar staat, hoef je alleen nog maar te genieten van het loungen in de tuin. Op je vrije middag of in het weekend kun je uren verdwijnen in je favoriete boek. Maar wacht vooral niet tot het ‘perfecte moment’ voorbij komt. Ook een enkele kop koffie of een snelle boterham smaken beter op je loungestoel in de tuin. En terwijl de kinderen door de tuin rennen, plof jij lekker in je luie stoel met een tijdschrift en een verkoelend drankje. Gewoon doen dus!