De zithoek in de woonkamer, de loungeset in de tuin en je bed worden allemaal extra comfortabel met wat goede kussens. Tegelijkertijd zijn kussens een uitstekende manier om meer kleur of stijl aan een ruimte toe te voegen. Ken je de stijl en woonwensen van familie en vrienden? Dan zijn sierkussens het perfecte cadeau voor een verjaardag, voor Sinterklaas of de kerstdagen.

Sierkussens voor binnen

Breng kleur in je interieur met kussens op de bank, in de luie stoel of op het bed. Door kussens te kopen in één van de accentkleuren van je interieur, kun je de stijl in een ruimte versterken en meer eenheid creëeren. Bovendien breek je met sierkussens het vaak wat grotere vlak van bankstel. Hoe je de kussens rangschikt kun je iedere dag opnieuw bepalen. Hoe meer kussens, hoe meer mogelijkheden. 

Sierkussens zorgen ook voor extra comfort. Ben je bij vrienden op bezoek waar wat fijne kussentjes ontbreken? Doe ze dan bij de eerstvolgende gelegenheid wat kussens cadeau.

Sierkussens voor buiten

Neem de sfeer van binnen mee naar buiten met sierkussens voor je tuinset. Of je nu een tuinmeubel hebt, een loungebank of een ligbed, van comfortabele kussens wordt het altijd beter! Je kunt de sierkussens laten matchen met je interieur binnen, zodat je terras echt een verlengde van je woonkamer wordt. Wil je de kussens niet iedere avond opruimen? Ga dan voor all weather kussens van weerbestendige stoffen. Een mooi cadeau voor iemand die graag in de tuin zit!

Dat past bij elkaar!

Niet alle sierkussens op een loungebank of ander meubel hoeven exact hetzelfde te zijn. Sterker nog, verschillende kussens combineren is juist leuk! Kies kleuren en designs die je mooi vindt, maar zorg dat het geen allegaartje wordt. Dat kan door rekening te houden met de volgende richtlijnen:

  • Kies verschillende sierkussens in exact dezelfde kleur
  • Kies twee uni-kleurige kussens in combinatie met één kussen met een designs.
  • Kies kussens met hele verschillende kleuren, die qua designs wel allemaal uit eenzelfde serie komen.

Sierkussens met een boodschap

En dan bedoelen we niet kussens met een tekst er op, al kunnen die ook écht leuk zijn. Waar wij op doelen zijn sierkussens waarmee je de ontvanger iets duidelijk wil maken. Bijvoorbeeld hele zachte kussens voor die vriendin waarmee je nog vaak gezellig mee wilt wijnen op de bank. Of tuinkussens voor je man, zodat hij nu eindelijk eens aan de slag gaat met het bouwen van een loungeset. 

Voor wie leg jij deze kerst een sierkussens onder de kerstboom?