Het blijft prettig om inspiratie op de doen uit concrete voorbeelden van woonkamers en slaapkamer. Daarom heb ik uit het interieur ideeen eBook 3 slaapkamer ideeen voorbeelden gehaald om je te inspireren.

Ik vermoed dat er wel een paar slaapkamers tussen zitten waar je geen probleem van zou maken als je daarin wakker wordt.

Slaapkamer idee voorbeeld 1

Hieronder zie je het eerste slaapkamer voorbeeld. Lees onder de foto mijn commentaar over deze slaapkamer.

Je kunt op de foto klikken voor een groter exemplaar!

slaapkamer ideeen voorbeelden

De rust die deze slaapkamer uitstraalt vind ik erg prettig. De samenhang van de materialen en de kleuren is wat mij betreft heel erg goed. Crème kleuren, bruin en geel zijn meestal wel een goede combinatie.

De stoelen in deze slaapkamer geven het gevoel dat er echt ontspannen kan worden. Het sprei zorgt ervoor dat het bed een geheel wordt met de rest van de kamer, anders zou het bed een beetje kaal lijken.

Slaapkamer idee voorbeeld 2

Hieronder slaapkamer voorbeeld 2.

slaapkamer ideeen voorbeeld 2

Pilaren om je bed heen geven altijd een heel chique gevoel. Dat vind ik ook gelden voor de geplooide plinten, ze geven een de slaapkamer een echt chique uitstraling zo. De hocker voor het bed staat niet alleen leuk, het is ook heel praktisch bij het aantrekken van je sokken en schoenen.

De aangrenzende badkamer is natuurlijk heerlijk, al moet je maar net mazzel hebben dat je je zo’n luxe kunt permitteren. Ik zou zo willen verhuizen, binnenkort maar eens kijken hoe ver ik kom met mijn maximale hypotheek 😉

De blinds (bij de ramen) laten voor mij persoonlijk wel te veel licht door. Ik heb echt een donkere slaapkamer nodig, maar ze passen wel heel mooi bij de rest van de slaapkamer qua kleur en stijl. De raamwering is een erg belangrijk onderdeel in de inrichting van je slaapkamer!

Slaapkamer idee voorbeeld 3

slaapkamer idee voorbeeld 3

De kracht van herhaling met een dominante kleur is leuk uitgevoerd in deze slaapkamer. Niet alleen het groen, maar ook het donkerbruin komt telkens terug.

Het kleed op de grond zorgt vooral in de winter voor een warm gevoel aan de voeten, en dat is wel zo prettig.