Ben je bezig met de (her)inrichting van je interieur voor bijvoorbeeld de garage, zolder of een kantoorruimte? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van het maken van een stellingkast. Ik kwam onlangs in contact met iemand van Stellingkast24 en ik was verrast over de mogelijkheden 🙂

Normaal ben ik niet zo’n fan van open kasten, maar de industriele look van zo’n kast staat in sommige ruimtes gewoon ontzettend goed. Helemaal als je snel iets moet kunnen pakken, of wilt zien wat je direct voor handen hebt is zo’n open kast toch wel heel handig.

Een stellingkast op kantoor?

Tegenwoordig is het best populair om werkruimtes open en industrieel in te richten.

Een stellingkast past om deze reden ook erg goed in het interieur. Maar nu denk je bij een stellingkast waarschijnlijk aan een stellingkast uit de bouwmarkt. Een stellingkast met houten legborden en vaste maten…

Dat is nou precies niet wat ik bedoel met een stellingkast zelf samenstellen.

Op stellingkast24.nl kun je sinds kort namelijk zelf een stellingkast samenstellen. Dit bedrijf heeft namelijk een webshop opgezet waarbij je zelf de maten aan kunt geven van de stellingkast die voor jou interessant zijn.

stellingkast zelf maken

Praktische inrichting

Een stellingkast zorgt voor een praktische inrichting van je ruimte. Uiteraard zou dit niet heel geval zijn op het moment dat je een stellingkast bij de bouwmarkt zou kopen. Op het moment dat je namelijk bij stellingkast24 een stellingkast koopt kun je de volgende dingen zelf bepalen:
– Breedte
– Hoogte
– Diepte
– Aantal legborden

Op deze wijze is de stellingkast in zijn geheel naar voorkeur samen te stellen. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om bijvoorbeeld wel tien verschillende stellingkasten op deze manier te bestellen in één bestelling. Het voordeel hiervan is dat bij afwijkende maten in huis er toch mooie stellingkasten besteld kunnen worden om alles gelijk te maken.

De bedenkers van stellingkast24.nl kwamen op het idee, omdat zij een ruimte hadden in hun eigen garage waar 3 verschillende maten stellingkasten nodig bleken te zijn. Zowel wat betreft diepte als hoogte waren er namelijk variabelen in de maten aanwezig. Inmiddels levert stellingkast24 al enkele jaren hun diensten aan bedrijven als particulieren.

Tip
Alvorens je een stellingkast besteld, aan de hand van de maten die je wenst te gebruiken, raden wij u aan om wel te kijken wat je in de stellingkasten kwijt wil. Zo kun je direct het goede aantal legborden bestellen. Het zou namelijk sonde zijn als deze achteraf nog geleverd moeten worden.