Nederlanders staan erom bekend dat ze het huis omtoveren tot een waar warm nest. Onze huishoudens worden met zorg ingericht en hierbij staat ontspannen vaak centraal. We houden ervan om ’s avonds wanneer het buiten regent lekker binnen te zitten met onze vrienden of familie.

Waar vroeger de meubels erg eenvoudig waren en weinig gericht op het ontspannen is dat tegenwoordig wel anders. Een van de trends die je nu veel ziet zijn trendy zitzakken in de woonkamer. Een zitzak is erg multifunctioneel en perfect voor een ontspannen moment.

Zitzak vormt zich naar je lichaam

Doordat de zitzak zich naar je lichaam vormt heb je een ideale ondersteuning. Een zitzak kun je eigenlijk overal neerleggen om te genieten van een ontspannen moment. Denk bijvoorbeeld aan een rustig hoekje in het huis om lekker een boek te lezen. Of midden voor je TV om te genieten van een spannende film. Er zijn ook zitzakken die geschikt zijn voor zowel binnen als buiten het huis. Hiermee kun je dus ook in de zomermaanden genieten van je zitzak.

Fatboy

Als ik persoonlijk aan een zitzak denk, komt als eerste het merk Fatboy zitzak in mij op. Dit merk is verreweg het meest verkocht in Nederland, maar ook in andere Europese landen. Leuk om te weten is dat Fatboy een Nederlands merk is, hoewel het oorspronkelijk is bedacht door een Finse ontwerper. De zitzakken van Fatboy zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en formaten. Zo zijn er specifieke zitzakken voor baby’s, kinderen of volwassenen.

Dus… mocht je deze winter lekker met een goed boek (of misschien wel mijn eBook!) in een hoekje willen ontspannen, kijk eens of een zitzak in jouw interieur past.