Tijdens de zoektocht naar een nieuwe hanglamp, kwam ik veel toffe hanglampen tegen. Helaas hadden we er maar eentje nodig, maar het lijstje met inspiratie deel ik graag op interieur-ideeen. De foto’s van deze hanglampen komen van directlampen.nl.

Tien toffe hanglampen

Hieronder de tien tofste hanglampen die ik in mijn zoektocht ben tegengekomen. Onze keus is op lamp #7 gevallen!

Industriële lamp

Hieronder zie je de grote industriële hanglamp Lumidem Eden. Die staat gaaf in een wat industrieleer interieur. Het is niet een 13 in een dozijn type industriële lamp, daarom spreekt hij aan.

Hanglamp met plant

Wow, een hanglamp met plant! Hoe leuk is dat. Deze botanische plantenlamp heet Lumidem Paisley.

Koplamp!

Een superstoere lamp is deze koplamp, die ook top zal staan in een industriëel interieur. Hij heet “Lichtlab No. 5 grijs”

Draadlamp hanglamp

Helemaal hip tegenwoordig, zijn deze draadlampen. Deze “Lumidem Hamar” kun je kwijt in een modern, industrieel, klassiek of landelijk interieur. Een veelzijdige alleskunner dus.

Robuuste hanglamp

Een wat bekender type industriële lamp, is deze robuuste hanglamp “Steinhauer Bikkel XXL”. Grote producten stralen vaak kwaliteit en stevigheid uit, veel mensen vinden dat fijn in hun interieur.

Subtiele hanglamp

Wie niet tè veel aandacht wil vestigen op zijn lamp, zou kunnen kiezen voor de industriele hanglamp Lumidem Hexa. Niet dat hij wegvalt in het interieur, maar hij is gewoon subtiel aanwezig.

Houten hanglamp

Ga je liever voor natuurlijke materialen, dan is een houten hanglamp een hele goede optie. Dit is de katrol kroonluchter Anne Lighting Liberty Bell, van hout dus!

Industrieel of Scandinavisch

Deze lamp viel op door de frisse lichte bovenkant. In eerste instantie leek het wel op een kurk! De lamp heet Lumidem Emile.

Draadlamp #2

Stijl en karakter, dat straalt deze draadlamp “Lumidem Jenno” uit. Ook deze draadlamp kun je in  veel type interieurs kwijt.

Vijf-lichts hanglamp

Een gegarandeerde eye-catcher is deze vijf-lichts metalen hanglamp “Expo Trading Pipe”. Lekker industrieel, maar in een wat modern interieur zal hij ook zeker niet misstaan.

Welke lamp vind jij het mooist? Zit er iets tussen waardoor je geïnspireerd wordt?