De vakantieperiode is in volle gang, je wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van je vakantie en tijdens de vakantie neem je vast veel foto’s. Je kunt je vakantiefoto’s ophangen, waardoor je kunt nagenieten van je vakantie. Je kunt kiezen voor een vakantiefoto van een landschap of zonsondergang, maar ook voor een iets persoonlijkere foto, waar jij en je reisgezelschap op staan.

Voor vakantiefoto’s aan de muur zijn verschillende opties, waarvan ik een aantal op een rijtje heb gezet.

Vakantiefoto’s ophangen; afdrukken op Canvas

Op vakantie maak je vaak veel foto’s. Dat kan met een goede camera zijn, maar ook met je telefoon. Telefoons hebben tegenwoordig ook steeds betere camera’s, de kwaliteit van deze foto’s is inmiddels goed genoeg om ze af te laten drukken voor aan de muur.

Ook hebben bijna alle telefoons een panoramafunctie, wat ook een geschikte decoratie voor aan de muur kan vormen. Houd er bij foto’s die met een telefoon gemaakt zijn er wel rekening mee dat je niet een té groot formaat foto kiest, want dan ontstaat een onscherpe afdruk.

vakantiefotos ophangen

Wanneer je een keuze hebt kunnen maken uit je map met vakantiefoto’s, begint het kiezen van een materiaalsoort. Een foto op canvas is eigenlijk de meest gekozen wanddecoratie. Het is een goedkope materiaalsoort met een neutrale uitstraling. Voor een goede afdruk van jouw vakantiefoto kun je terecht bij een bedrijf als CanvasCompany. Hier profiteer je op het moment van 25% zomerkorting met de code ZM25.

Opties voor een vakantiefoto op canvas

Je vakantiefoto’s ophangen is natuurlijk leuk, maar dan moet je wel eerst een keus maken uit de verschillende opties. Foto’s kunnen afgedrukt worden op verschillende grote formaten canvasdoeken als opvulling van een lege muur.

Panorama foto
Een panoramafoto is bijvoorbeeld ook een leuke opvulling van een kale muur. Ook kan gekozen worden voor een collage van foto’s op canvas, voor het geval je jouw keuze niet kunt beperken tot één vakantiefoto.

Baklijst
Daarnaast kun je ervoor kiezen om je canvas foto in te lijsten met behulp van een baklijst. Dit geeft je wanddecoratie net wat meer uitstraling.

Meerdere canvasdoeken
Als laatste kun je jouw vakantiefoto verdelen over meerdere canvasdoeken, wat een speels en ruimtelijk effect aan je muur geeft. Voor inspiratie kijk eens naar deze meerluik op canvas.

Vakantiefotos ophangen van ander materiaal

Er zijn natuurlijk nog veel meer andere mogelijkheden om jouw vakantiefoto aan de muur te hangen. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een vakantiefoto op hout, poster, glas, aluminium of tuinposter.

De tuin is mijn favoriete ruimte en een vakantiefoto op tuinposter vind ik dan ook een leuke optie. De tuin is daarnaast ook heel geschikt om een vakantiefoto op te hangen. (bekijk hier wat tuinen voorbeelden)

vakantiefotos ophangen
Je vakantiefoto’s ophangen in de tuin kan als je ze laat afdrukken op hout!

Een kleurrijke vakantiefoto kan net dat nodige beetje extra sfeer aan je tuin geven. Ook al deze wanddecoraties kun je bij CanvasCompany bestellen met de 25% zomerkorting. Heb je al inspiratie voor je eigen vakantiefoto aan de wand? Neem dan eens een kijkje op CanvasCompany.nl voor de mogelijkheden.