Steeds vaker kiezen mensen voor een PVC vloer. Heel trendy dus, maar ook erg mooi en duurzaam. Wij zijn fan en overtuigen je daarom graag van de voordelen van PVC vloeren.

Bekijk eens wat voorbeelden van PVC vloeren bij Bol.com.

PVC vloeren zijn mooi

Laten we er maar niet omheen draaien: PVC vloeren zijn gewoon ontzettend mooi. Ze zijn er in heel veel verschillende stijlen: houtlook, betonlook, visgraat, klassiek steen, enzovoorts. Voor ieder interieur dus een bijpassende vloer die prachtig strak gelegd kan worden.

PVC vloer

Prettige akoestiek

PVC vloeren kraken niet én zorgen voor goede akoestische demping. Je hebt dus geen last meer van contactgeluiden en kunt gerust met hakschoenen rondlopen of de kinderen met blokken laten spelen zonder last te hebben van de herrie.

Een onderhoudsarme vloer

Een vloer van PVC is duurzaam, zonder dat je weinig moeite hoeft te doen op het gebied van onderhoud. Waar houten vloeren regelmatig onderhouden moeten worden, vraagt een PVC vloer zo nu en dan enkel om een schoonmaakbeurt.

Lekker schoon

Even stofzuigen, vegen of dweilen…een vloer van PVC gemakkelijk schoon te maken. Er zijn geen kiertjes waar vuil in vast blijft zitten en de vloer kan goed tegen vocht. Je kunt ‘m dus dagelijks even schoonmaken, waardoor je vloer lekker hygiënisch blijft.

Voordelig geprijsd

Overtuigd door alle voordelen? Dan doet het je vast goed om te horen dat een vloer van PVC helemaal niet duur hoeft te zijn. PVC vloeren van pvcvloeren.nl zijn heel betaalbaar en je bent met PVC een stuk voordeliger uit dan met bijvoorbeeld een houten vloer.

En hadden we al gezegd dat vloeren van PVC er gewoon heel erg goed uit zien? Van eik tot dennenhout en van leisteen tot keramiek: Met deze vloer heb je de looks van een natuurlijke vloer + alle bovengenoemde voordelen van PVC. Ideaal toch?

Wil je nog meer lezen over PVC vloeren, kijk eens naar het artikel: ooit wel eens een PVC vloer overwogen?

Je kunt trouwens ook een PVC vloer bestellen bij Bol.com, en dat heeft een aantal verrassende voordelen.