Veel mensen vinden het leuk om woonkamer voorbeelden te bekijken, om zo inspiratie op te doen voor hun eigen woonkamer. Als je je woonkamer gaat inrichten is het bekijken van woonkamer voorbeelden dan ook geen slecht idee om te kunnen bepalen wat je zelf mooi vindt. Op deze pagina zijn een aantal voorbeelden van woonkamers en huiskamers verzameld.

Woonkamer voorbeelden – Klassiek

Een klassieke woonkamer moet bij je passen. In onderstaande voorbeelden zie je hoe je woonkamer er ingericht uit zou kunnen komen te zien. Waar je bij het inrichten van je woonkamer rekening mee moet houden in het geval van een klassieke style als voorbeeld, is dat de woning zelf wel wat ruimte moet hebben. Anders bestaat de kans dat het door donkere tinten erg klein aan zal doen.

Verder is het belangrijk dat je bij de klassieke woonkamer voorbeelden zorgt dat je de gehele lijn doortrekt. Zoals te zien is in onderstaande voorbeelden is er altijd slechts 1 style mogelijk, en dat is klassiek.

woonkamer voorbeelden klassiek

woonkamer voorbeelden klassiek 2

Moderne woonkamers

Woonkamer voorbeelden van moderne woonkamers zijn er volop te vinden. Het nadeel van een moderne woonkamer, is dat deze in de loop der tijd verouderd raakt, en je op zoek moet naar nieuwe voorbeelden om de woonkamer weer als modern te laten ogen. Maar als je een woonkamer inrichten leuk vindt zal dat geen probleem vinden, en juist eerder zien als een voordeel 🙂

Lees dit artikel voor meer moderne woonkamers

woonkamer voorbeelden modern 1

 

woonkamer voorbeelden modern 2

 

woonkamer voorbeelden modern 3

Luxe woonkamer voorbeelden

Een luxe woonkamer is leuk en zal je gasten waarschijnlijk een tikkeltje jaloers maken. Als je onderstaande voorbeelden bekijkt dan zie je dat je bij je woonkamer inrichten veel luxe kunt toepassen. Om alles naadloos aan te sluiten en goed op elkaar af te stemmen, ook met al je andere interieur ideeën, is het slim om vooraf een plan te maken, waarbij je onderstaande foto’s van de woonkamers als voorbeeld kunt gebruiken.

woonkamer voorbeelden luxe 1

woonkamer voorbeelden luxe 2

 

woonkamer voorbeelden luxe 3

Inrichting woonkamer voorbeelden – ruimtelijk

De voorbeelden van de woonkamers hieronder zijn ruimtelijk. Niet iedereen heeft een woonkamer die je op deze manier kunt inrichten, maar vrijwel elke woonkamer kan ruimtelijk worden ingericht. De truc is vaak om in de woonkamer een aantal plekken te hebben waar niets staat. Bijvoorbeeld een hoek in de kamer, een lange lege muur, of een kast waar niets boven op staat.

Hieronder nog meer inspiratie van ruimtelijke woonkamers.

woonkamer voorbeelden ruimtelijk 1
Woonkamer 1
woonkamer voorbeelden ruimtelijk 2
Woonkamer 2
woonkamer voorbeelden ruimtelijk 3
Woonkamer 3

interieur-ideeen-mailbutton

Vul je emailadres in

 

Of blijf via Facebook op de hoogte van de laatste ideeen & tips: