Previous Post

Woonkamer voorbeelden – interieur foto’s die inspireren

Veel mensen vinden het leuk om woonkamer voorbeelden te bekijken, om zo inspiratie op te doen voor hun eigen woonkamer. Als je je woonkamer gaat inrichten is het bekijken van woonkamer voorbeelden dan ook geen slecht idee om te kunnen bepalen wat je zelf mooi vindt. Op deze pagina zijn een aantal voorbeelden van woonkamers en huiskamers verzameld.

Woonkamer voorbeelden – Klassiek

Een klassieke woonkamer moet bij je passen. In onderstaande voorbeelden zie je hoe je woonkamer er ingericht uit zou kunnen komen te zien. Waar je bij het inrichten van je woonkamer rekening mee moet houden in het geval van een klassieke style als voorbeeld, is dat de woning zelf wel wat ruimte moet hebben. Anders bestaat de kans dat het door donkere tinten erg klein aan zal doen.

Verder is het belangrijk dat je bij de klassieke woonkamer voorbeelden zorgt dat je de gehele lijn doortrekt. Zoals te zien is in onderstaande voorbeelden is er altijd slechts 1 style mogelijk, en dat is klassiek.

woonkamer voorbeelden klassiek

woonkamer voorbeelden klassiek 2

Moderne woonkamers

Woonkamer voorbeelden van moderne woonkamers zijn er volop te vinden. Het nadeel van een moderne woonkamer, is dat deze in de loop der tijd verouderd raakt, en je op zoek moet naar nieuwe voorbeelden om de woonkamer weer als modern te laten ogen. Maar als je een woonkamer inrichten leuk vindt zal dat geen probleem vinden, en juist eerder zien als een voordeel 🙂

Lees dit artikel voor meer moderne woonkamers

woonkamer voorbeelden modern 1

 

woonkamer voorbeelden modern 2

 

woonkamer voorbeelden modern 3

Luxe woonkamer voorbeelden

Een luxe woonkamer is leuk en zal je gasten waarschijnlijk een tikkeltje jaloers maken. Als je onderstaande voorbeelden bekijkt dan zie je dat je bij je woonkamer inrichten veel luxe kunt toepassen. Om alles naadloos aan te sluiten en goed op elkaar af te stemmen, ook met al je andere interieur ideeën, is het slim om vooraf een plan te maken, waarbij je onderstaande foto’s van de woonkamers als voorbeeld kunt gebruiken.

woonkamer voorbeelden luxe 1

woonkamer voorbeelden luxe 2

 

woonkamer voorbeelden luxe 3

Inrichting woonkamer voorbeelden – ruimtelijk

De voorbeelden van de woonkamers hieronder zijn ruimtelijk. Niet iedereen heeft een woonkamer die je op deze manier kunt inrichten, maar vrijwel elke woonkamer kan ruimtelijk worden ingericht. De truc is vaak om in de woonkamer een aantal plekken te hebben waar niets staat. Bijvoorbeeld een hoek in de kamer, een lange lege muur, of een kast waar niets boven op staat.

Hieronder nog meer inspiratie van ruimtelijke woonkamers.

woonkamer voorbeelden ruimtelijk 1

Woonkamer 1

woonkamer voorbeelden ruimtelijk 2

Woonkamer 2

woonkamer voorbeelden ruimtelijk 3

Woonkamer 3

interieur-ideeen-mailbutton

Vul je emailadres in

 

Of blijf via Facebook op de hoogte van de laatste ideeen & tips:

 


Interieur-ideeen.com heeft een nieuwe webshop geopend. Ter promotie geven we dit leuke vogelhuisje weg (je betaalt alleen de verzendkosten).

Next Post
data-ad-format="link">

14 thoughts on “Woonkamer voorbeelden – interieur foto’s die inspireren”

 1. Hoi,

  Het e-book is echt leuk, zeker wat ideeën opgedaan! Het is leuk om met interieur bezig te zijn, groen is mijn kleur daar zag ik gelukkig wat voorbeelden van dus nu nog een e-book voor de slaapkamer en keuken?

  Groet,
  Trienna

 2. Dank voor je compliment! Ik ben bezig met een volgende eBook, en wil daar eigenlijk ook een sectie met slaapkamer voorbeelden aan toevoegen. Zodra ze beschikbaar zijn mail ik het rond! (zal daar waarschijnlijk wel een kleine vergoeding voor vragen)

 3. Ik heb per 1 december een stenen “tuinhuisje” gekocht (4 x 6 m) op een volkstuinen complex.
  Kunnen jullie daar ook leuke woon-ideeën over plaatsen?

  Met vriendelijke groeten,
  Hetty van Baal

 4. Wij willen erg graag onze woonkamer vernieuwen.. en wij zijn het kleur bruin/beige erg graag maar probleem is dat onze woonkamer niet zo heel groot is 3op7 en willen jullie ons meer informatie geven over hoe wij het best kunnen inrichten? En welke kleur meubels en kast voor de tv enzu.. Danku wel.

 5. Ik ben aan het rond kijken. woon nu een jaar in een ander huis met nieuwe meubels maar het is nog een onaf iets. Ik krijg het jippie gevoel niet. en weet niet hoe ik dat op moet lossen . bruin bank met amerikaans noten meubels hangdressior , bureau , en salon en eet tafel . en barok behang. Ik wil een warm met kleur huis met een hang haard in ouderwetse stijl ( met gelpotten) aan de muur , Maar het is alleen heel strak te vinden.

 6. Nu nog voorbeelden voor alleenstaanden, want zulke grote salons heb ik echt niet. Jammer dat ik geen foto`s kan bijvoegen, want dan ziet iedereen hoe ik woon. Zeven jaar geleden kwam ik in mijn 2-kamerflatje te wonen en in haast is alles opgeknapt. Omdat blauw mijn lievelingskleur is, zijn sommige deuren en muren lavendelblauw. Andere muren zijn wit en kameelkleurig. Zelfs de keukenkastjes zijn blauw. Voor de rest bestaat de inrichting uit kringloopmeubels, houten stellingen van Ikea, een blauwe 2-zitsbank , met erover heen een bont gekleurd kleed. Zoals in de slaapkamer houd ik van een goede loopruimte; een volgepropte ruimte benauwt me.

 7. Geweldige website! Al heel veel inspiratie opgedaan. Een vraagje. Weet iemand waar ik muurpanelen kan kopen (net als de muurpanelen uit ‘woonkamer voorbeelden modern 2’)?

 8. Hoi Henk, dat hangt enorm af van jullie persoonlijke voorkeuren. Download het ebook eens (gratis) en loop door de voorbeelden heen. Markeer degenen die jullie aanspreken en ga aan de slag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *