Droom jij al weg bij het idee van een perfect gestylde slaapkamer waarin je prachtige bed centraal staat? Een kamer met rustige kleuren en classy accessoires? Terwijl je het internet afstruint naar inspiratie is er misschien één ding dat je vergeet…

Even lekker tot rust komen

Alle kleuren in de slaapkamer kunnen nog zo goed matchen. Je kast kan nog zo mooi zijn weggewerkt en je bed nog zo mooi zijn…de belangrijkste functie van de slaapkamer is dat je er tot rust kunt komen. Dat heeft met de ruimte en de inrichting te maken, maar bovenal met het bed.

slaapkamer interieur matras

Zoveel smaken zoveel bedden

Zo kun je kiezen voor een bed dat laag bij de grond is of juist een wat hoger bed. Een smal bed of juist extra breed. Er zijn bedden met ronde lijnen en bedden die heel strak zijn vormgegeven. Wat dat betreft is smaak zeker heel persoonlijk. Boxspringbedden zijn enorm populair, maar ook houten bedden met een natuurlijke look gaan als warme broodjes over de toonbank.

Een Zwitsers bed voor extra comfort

Wat je beddensmaak ook is, lekker slapen willen we allemaal. Tover je bed daarom om tot een mooi Zwitsers bed met een matras van YOUSLEEP matras. Gemaakt te midden van de Zwitserse alpen en van topkwaliteit! De zwitserse kwaliteitsstempel geniet niet voor niets wereldwijde roem.

kleurrijk beddekgoed slaapkamer

Perfect matras voor een goede nachtrust

Maar wat maakt zo’n Zwitsers bed met zwitsers matras nou zo bijzonder? Een YOUSLEEP matras ligt sowieso heerlijk. Maar wat dit matras echt anders maakt zijn de 7 ergonomische zones in de basis van het matras. Kies zelf voor zacht, medium, stevig of hard en ondersteun op je eigen manier onder andere je heup- en schouderzones.

Zwitsers matras

Voor je het weet lig je zo comfortabel dat je je bedje niet meer uit wil. Wat ons betreft is het matras in ieder geval een aanrader voor een fantastische nachtrust.

TIP: Wel even afmaken met prachtig beddengoed natuurlijk. Liefs iets dat helemaal past bij het interieur van de slaapkamer. Dan is je bed met recht echt de blikvanger van de slaapkamer.