Een radiator is heel praktisch, maar dat betekent niet dat ze niet mooi kunnen zijn. Tegenwoordig zijn er namelijk zelfs design radiatoren te koop. Hiermee verwarm je niet alleen de ruimte, maar haal je ook een echte eyecatcher in huis.

Ben je benieuwd wat alle opties zijn? Lees dan zeker verder.

design radiator

Thermrad radiatoren

Er zijn allerlei merken en bedrijven die design radiatoren verkopen. Een daarvan is Thermrad. Dit bedrijf vindt comfort, kwaliteit en een mooie look heel belangrijk. En dat allemaal voor een goede prijs. Thermrad radiatoren zijn stijlvol en een aanwinst voor het interieur. In elke ruimte van je woning. Ze zijn onder andere te koop op Radiatoraanbiedingen.nl.

Radiator in de woonkamer

Zeker in het najaar is het fijn om een radiator in de woonkamer te hebben. Zo is het altijd lekker warm in de knusse zithoek. Je kunt ervoor kiezen om een moderne design radiator aan te schaffen. Deze hoef je niet in een hoekje te verstoppen. Het mag namelijk gezien worden.

Kun je toch niets vinden wat perfect aansluit bij jouw woonstijl? Ga dan voor een standaard radiator en pimp het een beetje op. Plaats er bijvoorbeeld een plaat voor en verf deze in dezelfde kleur als de muur. Koop hier wel geschikt materiaal voor en zorg voor genoeg open ruimte. De radiator moet natuurlijk nog wel warmte kunnen verspreiden.

Radiator in de slaapkamer

Sommige mensen vinden het fijn om in een ijskoude slaapkamer te liggen. Een dik dekbed en een kruik is dan al genoeg. Mocht je nou een echte koukleum zijn, dan kun je beter ook een goede radiator in de slaapkamer plaatsen. In de winter is dit zeker niet overbodig.

Ga je voor een eenvoudig horizontaal model of hou je wel van iets origineels? Er zijn namelijk ook chique verticale radiatoren. Zo’n design is zelfs in het zwart verkrijgbaar. Dit straalt meer luxe uit dan een normale witte variant. Daarnaast is het veel smaller dan een standaard radiator.

Design radiator in de badkamer

Ook in de badkamer kun je een radiator plaatsen. Hiervoor zijn er speciale badkamerradiatoren die goed tegen vocht kunnen. Deze heb je ook in een standaard model of een elegant design model. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van de specifieke handdoekradiator. Hier kun je vanzelfsprekend ook handdoeken en kleding overheen hangen. Heerlijk als je net onder een warme douche vandaan komt.

Ga voor een handdoekradiator van RVS voor een stoere maar stijlvolle uitstraling.