Vind jij het ook lastig om vooraf een kleur te kiezen voor je slaapkamer? Er is zo ontzettend veel mogelijk. Een grijze slaapkamer zie je best vaak, al worden op de muren vaak grijze tinten gebruikt die heel dicht tegen zwart of wit aan zitten.

Met welke kleuren kun je grijs nu goed combineren? Eigenlijk is grijs zo’n neutrale kleur, dat haast alles wel goed staat met grijs. Donkergrijs en geel heeft onze voorkeur.

Grijze slaapkamer voorbeelden

grijze slaapkamer voorbeeld 1

In deze slaapkamer zijn de muren grijs en het bed. Verder zijn er vrolijke kleuren aangebracht, zoals geel en oranje. Ik vind grijs een geel een goede kleurencombinatie.

grijze slaapkamer voorbeeld 2

Ook hier zie je dat de muren grijs gemaakt zijn naast het bed. Het oogt wat donker allemaal, maar wel chique en comfy.

grijze slaapkamer voorbeeld 3

Dit is een lekkere ruime woonkamer. De wanddecoratie die je hier ziet is wel apart, en ziet er lekker zacht uit. Het zal de akoestiek zeker ten goede komen.

grijze slaapkamer voorbeeld 4

grijze slaapkamer voorbeeld 5

De muren én de gordijnen zijn grijs in deze slaapkamer. Ook hier komt de kleur geel weer terug, hetzij wat feller dan bij de eerste foto.

grijze slaapkamer voorbeeld 5

Lichtgrijs wat tegen wit aan geeft de kamer een hele lichte uitstraling. Een grijze slaapkamer als deze ziet er redelijk saai uit, maar wat wel leuk is aan grijze slaapkamers is dat je maar een paar elementen met een leuke kleur hoeft toe te voegen om er een leuk geheel van te maken.

Meer woonkamer of slaapkamer voorbeelden

Ben je geïnspireerd door de grijze slaapkamer foto’s en wil je meer voorbeelden zien? Je kunt ook kijken naar de woonkamer voorbeelden op deze site (er is ook een gratis eBook te downloaden) of kijk bij een van de populairste artikelen op deze site over het inrichten van je slaapkamer.