De slaapkamer is dé plek in huis waar je echt tot rust kunt komen. En met een paar van onze tips creëer je een plek boordevol comfort, zodat je direct ontspant. Prettig na een drukke (werk)dag, maar ook gewoon voor goede nachtrust.

Rustige kleuren

Qua kleurgebruik is veel wit in de slaapkamer is een prima idee. Lekker rustig! Maar dat mag je best aanvullen met één of meerdere gekleurde muren. Felle kleuren geven vaak energie en roepen diverse emoties op. Daarom passen die kleuren minder goed in de slaapkamer. Kies voor zachte en/of natuurlijke kleuren om je kamer een rustgevende uitstraling te geven.

comfort in slaapkamer

Een lekker bed

Eens in de zoveel tijd is het tijd voor een nieuw matras, of zelfs voor een heel nieuw bed. En hoe meer comfort je nieuwe bed biedt, hoe lekkerder jij zal slapen. Wat dacht je van boxspring bedden? Die zijn al jaren heel populair en bieden veel slaapcomfort. Een stapje hoger op de ladder staan de bedden van Vispring, luxueuze boxsprings met uitstekend ventilerende matrassen. Als zelfs de leden van het Britse koningshuis voor Vispring kiezen, dan zullen de bedden ook in jouw slaapkamer niet misstaan 😉

Stijlvolle accessoires

Met alleen een bed en een kledingkast is je slaapkamer heel functioneel, maar niet bijzonder gezellig. Een slaapkamer vol tierelantijntjes is wellicht wat overdreven, maar met een paar stijlvolle accessoires geef je de kamer eenvoudig sfeer. Een mooie vaas droog- of kunstbloemen, een comfortabele stoel met een lekker kleedje of sfeerverlichting op de nachtkastjes bijvoorbeeld. Een mooi kunstwerk boven het bed aan de muur kan de blikvanger in je slaapkamer zijn en sierkussens op het bed zorgen voor een knus gevoel.

Luxe beddengoed voor optimaal comfort

Ook op het gebied van beddengoed valt er veel te kiezen. Een comfortabel kussen en een goed ventilerend dekbed doen wonderen voor je nachtrust. En om je bed compleet te maken, kies je natuurlijk ook voor mooie dekbedhoezen en hoeslakens. Wat dat betreft valt er voor alle bedden, dus ook voor Vispring en Hästens bedden, genoeg te kiezen! Match de lakens qua kleur en stijl met de rest van het interieur van je slaapkamer voor een rustgevende en stijlvolle sfeer. Door te kiezen voor beddengoed van wat luxere materialen, geniet je voortaan van optimaal comfort. Slaap lekker!

Bröring

Wist je dat elk mens gemiddeld 32 jaar van het leven slapend doorbrengt? Je slaapt door vakanties en reizen niet elke nacht in je eigen bed, maar er is haast geen plek op aarde waar je jezelf zo vaak bevindt.

Onlangs hadden we hier een interessant gesprek over met iemand van Bröring, een bedrijf dat al in 1921 zich is gaan specialiseren in bedden en alles wat daarbij komt kijken. Want uiteindelijk is een bed een middel voor een goede nachtrust, wat uiteindelijk leidt tot een prettig welzijn overdag. Van slaapadviezen tot hun multibrand assortiment van bedden en bed accessoires, alles staat bij Bröring in het teken van een ultieme slaap wellness. Al meer dan 100 jaar.