Bij het kiezen van je interieur denk je aan meubels, kleuren, materialen en sfeer. Maar er is nog een heel belangrijk item dat je wellicht te weinig aandacht geeft: wooncomfort. Hoe beter je dat namelijk voor elkaar krijgt, hoe meer je huis echt een thuis wordt waar je geniet en tot rust komt. De moeite waard dus.

Maak het jezelf gemakkelijk

Bij wooncomfort kun je denken aan goede opbergplekken voor al je spullen, zodat het geen rommeltje wordt. Aan fijne plekjes om te zitten, te werken en te slapen. Aan goede verlichting die past bij de ruimte. Maar vergeet vooral niet te kijken naar ‘gemak’.

wooncomfort

Comfortabel wonen dankzij slimme apparaten

Want hoe comfortabel is het als je vanaf je smartphone je verlichting kunt bedienen? Of dat je vanuit je bed het koffiezetapparaat vast kunt aanzetten? Of bijvoorbeeld je thermostaat een graadje hoger kunt zetten. Doordat er steeds meer slimme apparaten komen, kun je je wooncomfort steeds weer verbeteren.

thermostaat bedienen met smartphone

Een smart thermostaat heeft trouwens nog meer voordelen dan alleen de bediening via je smartphone. Wist je dat een slimme thermostaat:

  • de woning kan verdelen in zones zodat je voor iedere ruimte apart de temperatuur kunt instellen?
  • gekoppeld kan worden aan nieuwe, maar ook oudere cv-installaties?
  • je stookgedrag inzichtelijk maakt zodat je precies weet wat je verbruikt en waarmee?
  • soms ook zelflerende functies heeft waarmee hij ervoor kan zorgen dat je kunt besparen op je stookkosten?

Daarnaast hoef je er ‘s avonds nooit meer aan te denken de thermostaat lager te draaien, en is het ‘s ochtends als je opstaat al comfortabel warm in huis.

smart thermostaat

Verhoog je wooncomfort met een smart thermostaat

Wil je jouw wooncomfort verhogen en gebruik maken van slimme apparaten die het leven een stukje makkelijker maken? Dan is een smart thermostaat een goed begin. Een slimme thermostaat levert dus een hoop gemak op én het is een investering die je eenvoudig terug kunt verdienen. Ideaal!