In december draait het om gezelligheid in huis, uitgebreid samen dineren en feestelijke cadeaus. Dat laatste kan soms best een uitdaging zijn! Heb jij nog geen idee wat je jouw familie of vrienden tijdens de feestdagen cadeau wil doen? Dan helpen wij je graag op weg met onze top 5 originele interieur cadeaus. Helemaal dit jaar met de lockdown is het een uitdaging om cadeautjes te kopen.

  1. Winkels zijn gesloten
  2. PostNL is overbelast dus je webshop bestelling komt niet op tijd aan
  3. Je kunt Kerst maar met een klein gezelschap vieren

Alsnog de top 5 kerstcadeaus voor het interieur voor jou op een rijtje gezet. Wil je nog meer inspiratie opdoen, dan hebben we een handige tip. We hebben onlangs samen met onze partner Giftomatic, een onderzoek uitgevoerd om te onderzoeken wat mannen en vrouwen graag krijgen als cadeau. Dit is de top 10 beste cadeau voor hem, en als je voor een dame iets zoekt kun je kijken in de top 10 lijst beste cadeau voor haar.

interieur cadeaus feestdagen

1. Soda stream

Een stijlvol interieur cadeau voor iemand die bewust bezig is met duurzaamheid en gezonde levensstijl? Dan zit je met de Soda Stream zeker goed. Het apparaat verandert kraanwater in een handomdraai in bruisend water. De gelukkige ontvanger van dit cadeau hoeft dus nooit meer wegwerpflessen met bruisend water te kopen. Dit maakt hij voortaan simpel en snel in zijn eigen keuken.

Bekijk de Soda stream

2. Mooi houten plankje voor hapjes

Een gezellige avond is pas compleet als er ook hapjes op tafel staan. Die serveer je het liefst op een mooie, stijlvolle manier, toch? Geef een ander deze feestdagen daarom eens een mooi houten plankje voor hapjes cadeau. Daarmee serveer je hapjes in een stijl die past bij je interieur. En wie weet mag jij binnenkort wel langskomen om het plankje (en de hapjes!) te testen.

Bekijk mooie houten plankjes bij Fonq

3. Opbergmand

Opbergmanden komen in ieder huis van pas. Zeker als ze er ook nog eens prachtig uitzien! Deze Inu opbergmand van Zone Denmark is zo’n bijzonder exemplaar. De perfecte plek om losse spulletjes zoals een dekentje of wat tijdschriften in op te bergen. Ook handig: De metalen opbergmand heeft handvatten en is dus eenvoudig te verplaatsen. Een perfect cadeau!

4. Puik klokje

Deze klok van Clork is een strak vormgegeven tafelklok met een moderne en natuurlijke look. De combinatie van kurk en staal maakt het klokje uniek, maar ook enorm veelzijdig. Hij past dan ook in werkelijk ieder interieur.

5. Giftomatic – geef een cadeau op afstand

Gun de ontvanger van jouw cadeau dit plezier en schenk Giftomatic shoptegoed. Hiermee kan online voor interieur cadeaus geshopt worden bij honderden webshops. Leuk is dat je een interactieve video kunt maken met de gezichten van jezelf en de ontvanger.

Van sfeervolle kaarsen tot een nieuwe etagère, en van een warm plaid tot keukengerei… Giftomatic shoptegoed is gegarandeerd een succesvol cadeau!

Download de Giftomatic app hier.