Wanddecoraties voor de woonkamer zijn niet makkelijk om te kiezen. Het laat zien wie je bent, en niet iedereen vindt het makkelijk om een stijl te kiezen. Ga je voor iets als een strak of klassiek schilderij, een decoratiestuk of juist voor iets heel persoonlijks zoals een foto?

Persoonlijke dingen als wanddecoraties in de woonkamer kunnen heel leuk zijn, maar ook een beetje de plank mis slaan. Je hebt vast veel mooie vakantiefoto’s, maar welke kies je om af te laten drukken, en op welk materiaal?

Welke foto’s als wanddecoraties woonkamer?

Als je een beetje van fotograferen houdt, dan heb je vast een mooie database met herinneringen. Al zal deze database bij sommigen alleen maar op zijn smartphone staan.

wanddecoraties
Welke foto kies je om af te laten drukken als wanddecoratie!?

Of je nu professionele foto’s hebt of vooral bedreven bent met je smartphone, de keus voor een goede foto voor aan de wand blijft hetzelfde.

Wat voor type foto staat het mooist als wanddecoraties in de woonkamer?

  • Natuurfoto’s met de 1/3e 1/3e regel
  • Mooie intense kleuren, wat je misschien zelf kunt bewerken met Photoshop
  • Foto’s met een stukje mysterie

Blader gerust eens lekker door je foto’s heen. Desnoods koppel je je apparaat op de televisie. De foto’s waar je automatisch wat langer naar blijft kijken, komen in aanmerking.

Waar hij aan voldoet? (technisch gezien)

  • Het formaat is groot genoeg, hoe groter (qua mb’s) hoe beter
  • Laat je een poster maken die je wilt inlijsten, let dan heel goed op de afmetingen van de lijst die je wilt

Je bent vast al bekend met de mogelijkheid om foto’s af te laten drukken op een canvas, hout of aluminium. Wil je foto’s als wanddecoratie kun je heel goed bij een bekend bedrijf als Albelli terecht, momenteel hebben ze 20% korting op alle wanddecoratie.

Wandplankje als basis voor decoratie

Wat je tegenwoordig ook steeds vaker ziet, zijn wandplanken. Daar kun je erg leuke dingen mee doen, en lekker snel door wisselen als je het zat bent.

Zo kun je fotoboeken, fotolijsten of canvassen op een wandplank plaatsen.

Een fotoboek op een wandplank staat (of ligt!) erg mooi. Kijk op Albelli voor aantrekkelijke prijzen voor je fotoboeken (nu 20% korting)
fotos wanddecoraties
Foto’s en canvassen zet je ook mooi op een wandplank!

Maar ook kaartjes die je hebt ontvangen zullen hier prima uit de voeten komen.

Wat een voordeel is, is dat je de foto’s relatief snel kunt afwisselen. En haal je een lijst van je wandplank, dan zul je geen “afdruk op de muur” zien, wat je wel hebt met als wanddecoratie aan de muur hangt.

Meer wanddecoraties

Wil je meer lezen over wanddecoraties, dan is deze eyecatcher leuk om te zien, of lees verder over deze toffe wanddecoratie.

Heb je al een foto in gedachten die jouw wanddecoratie mag worden, kijk dan eens bij Albelli hoe je hem met 20% korting tot leven laat komen in jouw woonkamer.