Blauwe woonkamer

Een blauwe woonkamer straalt wilskracht, geloof en vooral vertrouwen uit. Blauw is ook de kleur van de hemel als de zon schijnt! Blauw heeft ook iets “actiegerichts” over zicht. Een bepaalde mate van beheersbaarheid. Mensen met een blauwe woonkamer halen de sleur uit het dagelijkse leven.

Wat een blauwe woonkamer uitstraalt

Blauw straalt ontzettend veel vertrouwen uit. Geloof en idealen komen goed naar voren. Blauw staat verder voor personen die erg actiegericht zijn maar wel gecontroleerd. En enigszins naar binnengekeerd, oftewel introvert zijn. Een blauwe woonkamer zorgt in ieder geval voor levendigheid.

Blauwe woonkamer voorbeelden

Hieronder zie je vijf blauwe woonkamer voorbeelden. Ik hoop dat je van deze voorbeelden inspiratie haalt, en mocht je overwegen zelf je woonkamer met blauw in te richten kunnen deze foto’s misschien zelfs aan de basis liggen!

blauwe woonkamer 1

blauwe woonkamer 1

blauwe woonkamer 2

blauwe woonkamer 2


blauwe woonkamer 3

blauwe woonkamer 3

blauwe woonkamer 4

blauwe woonkamer 4

blauwe woonkamer 5

blauwe woonkamer 5

Je eigen blauwe woonkamer

Is jouw blauwe woonkamer de moeite waard om te delen op deze pagina, mail hem naar info@interieur-ideeen.com en ik plaats je foto!
Je kunt hier meer woonkamer voorbeelden bekijken.

7 thoughts on “Blauwe woonkamer”

 1. Hallo

  Het ziet er allemaal prachtg uit!
  Nu is mijn vraag, waar kan ik echt een mooie glazen tafel kopen
  Ben al lang op zoek maar kan het nog steeds niet vinden.
  Eentje die in elk gewenst interieur past.

  Groeten Mieke

 2. Een heel interessant artikel! Ik ga het met mijn man overlegen en waarschijlijk de muren van onze woonkamer licht blau schilderen. Ik wil graag met iedereen een behulpzame online service delen, die ik op de website van een schilder uit Den Haag heb gevonden. Onder deze link http://www.vijfsterrenschilders.nl/kleurnummers-database kan je een gratis database vinden waarin je de codes van alle kleuren die je binnen en buiten jouw huis gebruikt hebt kan oplsaan. Dan raak je nooit meer jouw lievelingskleur kwijt.

 3. hoi hoi, wij hebben een hele mooie blauwe bank, maar nu gaan we naar een groter huis verhuizen en hebben we ruimte voor nog een bank.. nu weet ik alleen niet welke kleur ik daar bij kan combineren.. de bank is lichtblauw, met donkerbruine houten poten, het is een landelijk style die we zoeken, liefst licht van kleur..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *