Previous Post

Bruine slaapkamer voorbeelden – inrichten met bruintinten

Wie van de kleur bruin houdt zal deze bruine slaapkamer voorbeelden zeker mooi gaan vinden. Ze zijn stylish, luxe en ogen comfortabel. Bruin is een warme kleur en natuurlijk ook de kleur van hout, wat het geheel een natuurlijke uitstraling geeft. Door alles in de slaapkamer bruin te maken kan het wel wat saai worden, een paar kleurrijke elementen zorgen vaak voor een fijn geheel.

De bruine slaapkamer voorbeelden

Bruine slaapkamers heb je in verschillende uitstralingen, maar meestal hebben ze wat warms en gezelligs. Ga je je slaapkamer inrichten dan doe je er verstandig aan om eerst kleur te bekennen en echt ergens voor te gaan. Als je dat niet doet dan loop je kans dat het een onsamenhangend geheel wordt. Twee of drie kleuren die goed bij elkaar passen is ook perfect, vaak nog leuker zelfs want dan kun je de kunst van herhaling toepassen in je slaapkamer!
bruine slaapkamer

Het kleedje breekt de gladde en koud ogende vloer op.

bruine slaapkamer 3

Knusse, maar donkere bruine slaapkamer.

bruin slaapkamer voorbeeld

Wie wil dit uitzicht nou niet vanuit zijn slaapkamer?

slaapkamer voorbeelden bruin

Dit bed ziet er zo lekker zacht uit door de vele kussens en het geplooide voeteneind!

bruine slaapkamer 2

Hoe gezellig is het om een soort open haard in je slaapkamer te hebben!

Bruine slaapkamer inrichten

Een slaapkamer inrichten is leuk om te doen. Waar kun je aan denken als je met bruintinten in je slaapkamer gaat inrichten:

Bruin bed

Koop een bruin bed of een bruine boxspring. Natuurlijk is het bed in je slaapkamer het belangrijkste onderdeel. Als je bed al bruin is, is dat een mooi vertrekpunt voor de rest van de ruimte.

Bruine gordijnen slaapkamer

Ga voor mooie bruine gordijnen, die maken je slaapkamer lekker donker

grijze slaapkamer voorbeeld 4

Neem een bruine vloer

Een mooie bruine houten vloer ziet er gaaf uit. Als het onbewerkt hout is zou je er goed aan doen om er een tapijt of kleed op te leggen, dat is zachter en warmer voor de voeten.

Wil je meer slaapkamer voorbeelden?

Wil je meer slaapkamer voorbeelden zien, klik dan hier. Wist je dat interieur ideeen ook een gratis eBook heeft met 100 woonkamer voorbeelden? Je kunt je hieronder inschrijven en je krijgt hem direct toegestuurd. Je installeert hem op je eReader of iPad of andere tablet. Helemaal gratis!

interieur-ideeen-mailbutton

Vul je emailadres in

 

Of blijf via Facebook op de hoogte van de laatste ideeen & tips:


Interieur-ideeen.com heeft een nieuwe webshop geopend. Ter promotie geven we dit leuke vogelhuisje weg (je betaalt alleen de verzendkosten).

Next Post
data-ad-format="link">

3 thoughts on “Bruine slaapkamer voorbeelden – inrichten met bruintinten”

 1. De slaapkamer met het bed met geplooid voeteinde is gewoon top!(4de foto!)
  Ik ben helemaal weg van dit bed waaronder staat geschreven dat het bed er zo lekker zacht uitziet door de vele kussens en het geplooid voeteinde.
  Bij dit prachtig luxebed had ik heel graag zelfs vernomen waar het te koop is want ik had net niet men zoektocht naar een bed opgegeven maar dit bed oogt rust en comfort uit. Mag ik bij deze vragen of je mij het adres of de winkel zou kunnen bezorgen waar dit bed te koop is?
  Mvg, Mevr. De Landsheer.

 2. Mijn oog is ook helemaal gevallen op het bed van voorbeeld 5, bruin bed met geplooid voeteneind. Kunt u mij laten weten waar ik dit bed kan kopen?
  Ook de lampen op dit voorbeeld vind ik ontzettend mooi. Prachtig gedecoreerde slaapkamer.
  Alvast vriendelijk bedankt.
  Joyce Mehlkop

 3. Ik heb die vragen eerder gekregen en heb gezocht, maar helaas niets gevonden 🙁 Ook degene die de foto heeft aangeleverd bij mij kon niet meer informatie geven helaas. Mocht ik er toch nog achter komen dan post ik het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *