canvasHet is leuk om inspiratie op te doen voor de decoratie van je interieur, in het bijzonder voor je huiskamer. Daarom schrijf ik in dit artikel een paar interieur ideeën die draaien rondom Canvas schilderijen. Met Canvas schilderijen kun je namelijk heel creatief zijn en iets leuks voor weinig realiseren, waardoor je huis inrichten leuker en makkelijker wordt.

 

Interieur idee met Canvas: Tekening van je kind

Als je kinderen hebt, is het leuk om een hoge resolutie foto te maken van een tekening van je kind, waar je vervolgens een canvas doek van laat maken. Je kunt van zo’n tekening zelfs een hele compilatie maken van meerdere tekeningen, en eventueel combineren met een foto van het moment dat je kind de tekening aan het maken is!

Het wordt echt een speciaal stukje kunst in je huis, waar je door het persoonlijke karakter lang plezier van kunt beleven. Persoonlijk vind ik het een van de leukste slaapkamer ideeen, omdat het een stukje is dat dichtbij jezelf staat.

Interieur idee met Canvas 2: Stilleven op vakantie

Maakt op vakantie eens een foto van een stilleven. Dat prachtige uitzicht vanaf de berg waar je op stond, mooie architectuur of een mooi veld met zonnebloemen. Een canvas schilderij van je vakantie is op die manier niet alleen mooie decoratie voor je huiskamer, maar het geeft een flinke extra omdat je er zelf bij was en zelfs de fotograaf bent! Zo krijgt wat je aan de muur hebt hangen, ook gelijk een verhaal.

Interieur idee met Canvas 3: Mooie gebouwen uit de buurt

Ben je trots op de stad waar je woont? Waarom trek je er op een zonnige dag niet op uit voor een fotosessie van de mooiste plekjes uit de buurt! Die mooie gracht, de oude kerk, een futuristisch gebouw en natuurlijk een mooi groen gebied met water en bootjes mogen best een plekje krijgen als je je woonkamer gaat inrichten.

Of je nu een koophuis hebt, of je gaat een huis huren, zorg er altijd voor dat je vrolijk wordt van je interieur!