Stijlvol wonen

In dit artikel hoop ik je wat inspiratie te geven om stijlvol te wonen. Ik heb de foto’s van Fashion for Home gekregen en ze helpen mij geholpen met een stukje inspiratie voor dit artikel. Wil je meer lezen of inspiratie, lees dan dit artikel over stijlvol wonen.

Met een simpel en elegant interieur kun je in je huis een trendy maar rustgevende sfeer creëren. Ik merk dat het vooral belangrijk is dat je bij het inrichten zo veel mogelijk aardse kleuren zoals bruin en groen gebruikt, en die combineert met neutrale kleuren zoals wit, beige of grijs. En als je op zoek bent naar moderne en innovatieve ontwerpen voor het huis, kijk dan naar meubels gemaakt van natuurlijke materialen.

Alle designer meubels die je kunt zien op de foto’s kun je vinden op Fashion for Home.

Houten vloeren met véél wit

Mooie donkerbruine houten vloeren in je slaap- of zitkamer straalt een gezellige warmte uit. Het is ook niet ouderwets als je donkerbruin met strakke beige of witte meubels combineert. Witte muren en gordijnen zorgen voor veel licht in het huis, wat een frisse en opgeruimde indruk maakt.

stijlvol wonen


Groen wonen

Een leuk voorbeeld is de groene boekenkast op deze foto. Die is gemaakt compleet van karton, en is dus 100% recyclebaar. Milieubewust zijn is erg belangrijk, partijen als Fashion for Home zijn hier voorlopers in en ik kan dat alleen maar toejuichen. Duurzame materialen voelen gewoon beter in je huis.

 

stijlvol wonen 3

Klassieke Engelse bank in een modern huis

Deze bank lijkt nét hergebruikt, en tegelijkertijd straalt dit klassieke model iets heel deftigs uit. Het kastanjebruine leer is erg stoer, en als je zo naar de foto kijkt lijkt het net alsof je de ruwe kwaliteit van het leer kunt ruiken!

klassieke bank

Een moderne TV-meubel

Nóg een inspirerende foto! Nu dat bijna alles op het internet verkrijgbaar is hebben weinig mensen nog veel dvd’s thuis liggen. De TV heeft veel minder kabels, en is stukken dunner en kleiner geworden. Dus waarom een groot opvallende TV-meubel met allerlei verschillende lades, als je met een subtiel design je TV ook heel mooi een plekje kunt geven!

stijlvol tv meubel

1 thought on “Stijlvol wonen”

  1. Leuk artikel over stijlvol wonen. Een witte vloer heb ik ook in huis en ik vind het erg mooi en fris staan. Ook heb ik een paar grote groene planten staan wat een mooi contrast geeft. De boekenkast vind ik erg leuk en natuurlijk perfect dat hij goed voor het milieu is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *