interieurwinkelsInterieurwinkels zijn er in alle soorten en maten en in diverse prijsklassen. Op deze pagina heb ik mijn favoriete interieurzaken opgesomd in verschillende categorieën. Persoonlijk bestel ik bijna alles online bij interieurwinkels, vooral omdat het makkelijker zoeken is. Nadeeltje is natuurlijk dat je in een echte winkel een beter beeld krijgt van het product dat je wilt aanschaffen.

Online interieurwinkels voor gemiddeld of hoog budget

Ik bestel de meeste producten voor mijn inrichting online. Scheelt sjouwen, is makkelijker zoeken én ik kan online veel makkelijker prijzen vergelijken.

Mijn favoriete online interieurwinkels of te wel interieurwebshops:

  1. Wehkamp – Wehkamp heeft echt een enorm aanbod, en doorgaans echt goed geprijsd. Wat ik ook fijn vind is dat er vaak recensies bij staan. Bovendien hebben ze een niet goed geld terug garantie, da’s toch lekker. Je kunt het haast zo gek niet bedenken of ze hebben het. Wist je dat Wehkamp na Bol.com Nederlands grootste webshop is!?
  2. Bol.com – ook Bol.com heeft een enorm aanbod van woonaccessoires. Voor je woonkamer, slaapkamer, tuin en exterieur vind je er erg veel. Ik ben fan van Bol.com, want ik weet dat de service vaak goed is en het productaanbod is groot.
  3. Kwantum – Kwantum is een voordelige online interieurwinkel, maar heeft erg leuke producten. Niet alles wat je bij Kwantum kunt kopen vind ik van even hoge kwaliteit, maar voor een budgetwinkel vind ik veel producten erg goed. Zo heb ik er zelf wat lampen gekocht en diverse woonaccessoires.
  4. Tegenwoordig bestellen steeds meer mensen spullen uit China. Ik heb zelf hele goede ervaringen met Ali Express. De levering duurt wat langer, maar als je daarop kunt wachten (meestal tussen 10 en 30 dagen) dan bespaar je echt enorm veel geld. En het aanbod is extreem groot!
  5. Coolblue is een enorm goede webwinkel met een extreem groot aanbod van apparatuur voor in je woning. De wasmachine tillen ze zelfs voor je naar de 3e verdieping als het nodig is!

Budget interieurwinkels

Als je goedkoop je interieur wilt inrichten dan kun je naar de volgende interieurzaken gaan.

 1. Kwantum – behalve de webshop hebben ze natuurlijk ook winkels. Bij Kwantum hebben ze doorgaans heel veel in hun winkels op voorraad. Van kasten tot bedden, maar ook lampen, decoratie en andere accessoires. Kwantum zit door het hele land.
 2. Leenbakker – Ook bij Leenbakker vindt je een uitgebreid aanbod voor je interieur. Kasten, bedden, maar ook vloerkleden en laminaat zijn gunstig geprijsd bij Leenbakker.
 3. Schalm – Bij de Schalm vindt je gebruikte goederen. Sommigen kicken erop, anderen vinden het niets. Zeker is dat je in de winkels van Schalm bijzondere producten aan zult treffen die je niet in andere interieurwinkels zult aantreffen. Doorgaans zijn de producten bij de schalm erg goedkoop.

Interieurwinkels en meubel outlets

Hieronder heb ik een lijstje met interieur winkels en meubel outlets die je kunt bezoeken met gemiddeld of hoog budget

 1. interieurwinkels - ikeaIkea – Wie kent Ikea niet, het is de Zweedse gigant waar zeker 30% van de Nederlandse huishoudens producten van thuis heeft staan. De kwaliteit is vaak degelijk en ze bieden producten aan in het midden- en laagsegment. Als je je woonkamer of slaapkamer gaat inrichten en veel spullen nodig hebt, dan is Ikea geen slechte winkel om heen te gaan. Ikea zit door het hele land.
 2. Gaaf – Gaaf zit in Beverwijk (noord holland). Diverse interieurwinkels hebben hier een ruimte gehuurd waar hun producten staan uitgestald. Er zit bijzonder veel leuks tussen, van accessoires tot meubels, maar ook veel verlichting. De prijzen zijn gemiddeld, sommige producten zitten aan de duurdere kant. Echt exclusieve producten vindt je er niet, maar wel bijzondere. Ik heb hier zelf een lamp en stoelen voor de eettafel gekocht.
 3. Loods 5 – Loods 5 zit in Zaandam. Het is net als Gaaf een plek waar meerdere interieurwinkels ruimte huren. Daardoor is het aanbod lekker divers. Loods 5 is wat groter dan Gaaf en heeft er ook echt hele dure en luxe producten tussen zitten. Ik heb hier veel accessoires gekocht, en wordt vooral altijd heel hebberig als ik hier rondloop!
 4. Villa Arena – In Villa Arena vindt je talloze interieurwinkels, meubelboeren en keuken- en badkamerzaken. Als je gaat verhuizen en veel spullen nodig hebt, maar niet naar een standaard Ikea wilt, dan kan ik je Villa Arena zeker aanbevelen. Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik sommige zaken bij Villa Arena wat te strak vond – maar als dat juist jouw smaak is dan is dat natuurlijk geen probleem.

Online heb je natuurlijk nog veel meer keus, je zou eens kunnen kijken op presentsathome.nl