Hier vind je interieur voorbeelden die zijn geselecteerd om een speciale reden: er is iets verwerkt in het interieur dat echt het verschil maakt.

Interieur voorbeelden

Je kunt eindeloos veel voorbeelden van mooie interieurs vinden.

Dit interieur heeft een paar jaar op de openingspagina gestaan van onze site. Wat we er zo mooi aan vinden?

 • Het is mooi in balans
 • Kleuren komen terug op meerdere plekken
 • De verlichting is mooi geregeld
 • De afwerking is erg mooi (sierplinten, fotolijsten, wegwerking gordijnen)

retro interieur

Minimalisme en retro zijn populair. Dit stoeltje met bureautje is erg leuk voor in je interieur. Het is chique en ingenomen.

interieur idee: groot lijkt professioneel

Grote accessoires geven een krachtigere look aan je woning dan allerlei kleintjes. Op bovenstaande foto zie je:

 • Een forse salontafel
 • Grote stoelen
 • Grote kussens
 • Forse banken
 • Een grote vaas voor het groen

interieur-idee-natuur

Ik vind natuurlijke materialen gebruiken in mijn interieur te gek. Zoals hout, steen en planten.

 • In de salontafel is veel hout verwerkt, cool
 • Wat planten in je interieur zijn een must
 • Een vloerkleed geeft warmte

landelijke interieur ideeen

Het zijn uiteindelijk de interieur accessoires die de finishing touch geven aan je interieur.

interieur-idee-woonkamer

Wat dacht je van dit leuke detail om een stopcontact weg te werken. Helaas heb ik nog steeds niet kunnen vinden waar deze te koop is. De tipgever krijgt er een van mij, mail me maar op info @ interieur-ideeen.com

Kleuren laten terugkomen is geweldig. Het straalt wat professioneels uit, helemaal als het een mooie kleurcombinatie is zoals hierboven. Het geel komt terug in zowel het vloerkleed als in het kussen en het schaaltje.

Hoe tof is het om in je interieur een schommel of luie chill stoel weg te werken. Het is heerlijk om erin te zitten, maar je geeft ook gelijk een chille vibe aan je woonkamer.

Ook in bovenstaand interieur voorbeeld is veel natuurlijk materiaal verwerkt (rieten poef, de dekentjes). En een kaarsje is natuurlijk ook altijd een goed idee.

Een trap in je woonkamer (badkamer of tuin mag ook hoor) is helemaal leuk. Je kunt er zoals op bovenstaande foto een lekker kleed op hangen. Maar een sliert met lampjes is ook geweldig. Als je de trap snel wilt kunnen verplaatsen, of ver van een stopcontact afzit zou je een sliert met lampen kunnen overwegen die op batterijen werkt.

modern interieur accessoires

Kussens zijn een no-brainer om een finishing touch aan je interieur te geven. Ze geven kleur aan je interieur, en stralen iets zachts uit.

 • Kussens hoeven echt niet altijd op de bank te liggen
 • Je kunt kussens kopen, waarvan je de hoes eenvoudig kunt verwisselen (denk aan kerst of andere feestdagen)

modern interieur accessoire

Glazen stolpen zijn ook dé manier om je interieur wat extra’s te geven. Zet er iets leuks in, en dat leuke ziet er 10 keer mooier uit dankzij de accenten die de stolp het geeft.

Woonkamer voorbeelden bekijken

Ik heb op interieur-ideeen.com veel interieur voorbeelden verzameld. Ik weet namelijk dat veel van de bezoekers op zoek zijn naar mooie foto’s en fijne inspiratie voor hun eigen woonkamer en slaapkamer.

Sterker nog, ik heb zelfs een heel eBook met 100 woonkamer voorbeelden gemaakt. Je krijgt die toegemaild als je je abonneert op mijn mailinglijst. Dat kan onderaan deze tekst of rechtsbovenin deze site.

Ik stuur je alleen interieur tips & interieur voorbeelden, geen commerciële rotzooi 😉

Wil je nu vast lekker wat interieur voorbeelden bekijken van de woonkamer, klik dan hier. Het is een van de meest bezochte pagina’s op deze site!

Wil je meer, kijk dan eens op de volgende pagina’s:

Ik doe altijd mijn best om foto’s en interieur voorbeelden te vinden van niet al te grote woningen. De meeste foto’s zijn namelijk van grote woningen, terwijl in werkelijkheid natuurlijk maar een klein deel van de mensen zich een kast van een huis kan veroorloven.